Algemene Voorwaarden

Definities van termen

Verkoper: Verkoper is de partij die de goederen en/of diensten aanbiedt, in dit geval True Pizza. Verkoper wordt ook aangeduid als “wij”, “ons”, “onze”.

Klant: Klant is gedefinieerd als een individu die goederen en diensten koopt die door de verkoper worden aangeboden tegen een overeengekomen betaling. Klant wordt aangeduid als “u”, “uw”.

Website: truepizza.co en de subpagina’s worden in de onderstaande voorwaarden door elkaar gebruikt voor website.

Contract: Contract vertegenwoordigt een overeenkomst tussen de Verkoper en de Klant, waarbij de Verkoper de gekochte goederen beschikbaar stelt aan de Klant nadat de betaling is verwerkt en goedgekeurd, en nadat de Klant akkoord is gegaan met de voorwaarden die tijdens het afrekenproces worden gepresenteerd.

Algemene Voorwaarden:

 1. Individuen van 18 jaar of ouder kunnen een aankoop doen op truepizza.co. De klant heeft een actief e-mailadres en een telefoonnummer nodig voor contact.
 2. De klant is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste factuur- en afleveradressen. Zorg ervoor dat u alle gegevens correct invult.
 3. Bestelde goederen worden geleverd op het adres dat de klant tijdens het bestelproces heeft opgegeven. Het afleveradres moet binnen het opgegeven gebied liggen waar de Verkoper actief levert, zoals gedefinieerd in de FAQ-sectie van de website truepizza.co.
 4. Wanneer de klant een bestelling plaatst om een product/producten te kopen van truepizza.co, vertegenwoordigt de bestelling een niet-bindende overeenkomst tussen de Verkoper en de Klant. Een bindend contract tussen verkoper en koper ontstaat pas nadat een volledige betaling volledig is geautoriseerd door de betalingsgateway en de goederen zijn verzonden vanaf de locatie van de Verkoper. Elke bestelling wordt pas verzonden na een succesvolle autorisatie van het volledige gefactureerde bedrag en nadat aan alle andere gerelateerde voorwaarden is voldaan.
 5. Houd er rekening mee dat de e-mailbevestiging slechts een erkenning is van de ontvangst van de bestelling. Elk product/producten op dezelfde bestelling die we niet hebben bevestigd in de verzendbevestigingsmail, maakt geen deel uit van dat bindende contract.
 6. Bestellingen kunnen door de klant alleen met 24 uur voorafgaande kennisgeving (voor de geplande leverdag) worden geannuleerd. Er worden geen restituties verstrekt voor geannuleerde bestellingen.
 7. Alleen schriftelijke communicatie wordt beschouwd voor elke wijziging van de bestelling voor of na verzending van goederen. Terugbetaling van contanten bij annulering van de bestelling is niet van toepassing omdat bestellingen niet kunnen worden geannuleerd.
 8. Alle goederen, items of aanbiedingen die op onze website, sociale media en andere locaties worden getoond, zijn te allen tijde onderhevig aan beschikbaarheid en zijn mogelijk niet altijd op voorraad. In dat geval zal de Verkoper de Klant per e-mail op de hoogte stellen van de beschikbaarheidsdatum. De Verkoper behoudt zich het recht voor om te allen tijde items, goederen of aanbiedingen van de website en/of andere locaties te verwijderen, en onze enige aansprakelijkheid in dergelijke gevallen is beperkt tot het terugbetalen van eventuele aan ons betaalde bedragen die betrekking hebben op die goederen of items die we mogelijk niet meer kunnen leveren. We zullen u zo snel mogelijk hierover informeren.
 9. We doen ons uiterste best om uw bestelling op de in uw verzendbevestigingsmail opgegeven leverdatum te bezorgen. Houd er echter rekening mee dat de opgegeven leverdata slechts onze beste schattingen zijn en dat de daadwerkelijke levering van uw bestelling later kan zijn dan deze datum. Eventuele vertragingen door de bezorgdienst liggen buiten onze controle en aansprakelijkheid.
 10. In het geval dat een pakket onbezorgd wordt geretourneerd of bij levering wordt geweigerd, behouden wij ons het recht voor om de volledige verzendkosten voor zowel de heen- als terugzending van pakketten en eventuele andere toepasselijke kosten en transactiekosten in rekening te brengen. In dergelijke gevallen zijn bederfelijke goederen uitgesloten van eventuele restitutievorderingen.
 11. Bestellingen met onvolledige betalingen of niet-betaling worden in de wacht gehouden voor een volledige betaling door de klant. In het geval dat bestellingen niet binnen twee werkdagen worden betaald, worden ze automatisch geannuleerd.
 12. We streven naar de kwaliteit en consistentie van onze producten, maar onze producten zijn ambachtelijk en kunnen variëren in smaak, textuur, kleur, enz.
 13. De bestelling en de goederen worden de verantwoordelijkheid en het eigendom van de klant nadat de klant deze heeft ontvangen.
 14. We behouden ons het recht voor om prijzen, goederen en speciale aanbiedingen naar eigen goeddunken aan te passen.
 15. We behouden ons het recht voor om elk product op elk moment te wijzigen of stop te zetten, met of zonder voorafgaande kennisgeving, tijdelijk of permanent. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige dergelijke wijziging, opschorting of stopzetting van enig product of diensten.
 16. Deals, cadeaubonnen en vouchers zijn exclusief en kunnen niet worden gecombineerd en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. De verkoper behoudt zich het recht voor om aanbiedingen en deals op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving stop te zetten. Kortingen kunnen niet worden gecombineerd en afgeprijsde producten komen mogelijk niet in aanmerking voor gratis verzending.
 17. Gratis verzending wordt beschouwd als een aanbieding en is complementair. We kunnen naar eigen goeddunken besluiten om geen gratis verzending aan te bieden.
 18. Houd er rekening mee dat afbeeldingen, video’s en beschrijvingen van producten op truepizza.co alleen ter illustratie dienen. Het werkelijke product kan er anders uitzien dan getoond in de afbeelding.
 19. Alle artikelprijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW, tenzij anders vermeld.
 20. We behouden ons het recht voor om een bestelling niet te vervullen. Als een bestelling niet wordt vervuld, wordt dit aan de klant gecommuniceerd.
 21. Onze volledige aansprakelijkheid jegens u overschrijdt niet de door u betaalde bestelkosten.
 22. Deze website en elk deel van de website en inhoud mogen niet worden gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, doorverkocht of anderszins geëxploiteerd voor commerciële of niet-commerciële doeleinden zonder onze schriftelijke toestemming.
 23. Alle merkafbeeldingen en handelsmerken zijn eigendom van het respectievelijke eigendomsbedrijf.
 24. We behouden ons het recht voor om de verkoopvoorwaarden en het retourbeleid op elk moment te wijzigen zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen.
 25. De hierboven vermelde voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht. Elk geschil wordt opgelost door een Nederlandse rechtbank.