Waar kan ik vers pizzadeeg kopen?

Als je op zoek bent naar vers pizzadeeg, ben je hier aan het juiste adres! Bij True Pizza kun je vers pizzadeeg kopen direct vanaf onze website.

Wij leveren onze premium pizzadeegballen in Nederland, België en Duitsland. Het is zo simpel als het plaatsen van je bestelling en wachten op de levering aan je deur.

Als je in Nederland of België bent, hebben we een extra gemak voor je! Onze producten zijn ook beschikbaar op Crisp, de online supermarkt. Zoek gewoon naar ‘True Pizza‘, plaats je bestelling, en geniet van het gemak van thuisbezorging.

Restaurantkwaliteit Ambachtelijk Pizzadeeg

Bij True Pizza zijn we gepassioneerd over het maken van het beste pizzadeeg. Ons deeg wordt vers bereid en snel ingevroren – waarbij die perfecte momenten in het rijpingsproces worden vastgelegd – om je te verzekeren van een deeg dat altijd vers en perfect is. Het resultaat is een deeg dat niet alleen ongelooflijk handig is, maar ook een textuur en smaak levert die ongeëvenaard is.

We bieden twee hoofdsoorten deeg aan: ons Napolitaanse Pizzadeeg en ons Klassieke Pizzadeeg.

Ons Napolitaanse Pizzadeeg, gemaakt met een hydratatie van 68% en een unieke mix van Italiaanse hoog-eiwitmeel, produceert een lichte, luchtige en zachte korst, vol van smaak – perfect voor degenen die een authentieke Napolitaanse pizza-ervaring thuis willen creëren.

Ons Klassieke Pizzadeeg heeft daarentegen een iets lagere hydratatie van 60% en een andere mix van Italiaanse meelsoorten, wat resulteert in een korst met iets meer beet en crunch.

Beide pizzadegen zijn gemakkelijk te bewerken en leveren uitzonderlijke resultaten in zowel hoogtemperatuur pizzaovens als reguliere thuisovens.

Ontdek vandaag nog het gemak en de kwaliteit van True Pizza’s verse pizzadeeg!

Lees meer

How-to's, recepten, tips...

Aanbevolen Producten

DEZE PRACHTIGE PRODUCTEN HELPEN U UW PIZZA-SPEL TE VERBETEREN!